BELANGRIJK! Vanaf 4 september 2023 kunnen bestellingen weer opgehaald en geleverd worden, omdat wij een rondreis aan het maken zijn! Wil je er zeker van zijn dat het meubel  van jou wordt? Bestel hem dan alvast!

Veelgestelde vragen

Wanneer ik weer een mooi meubel op de kop heb getikt, gaat het altijd standaard een proces door. Ik heb mijn werkwijze hier toegelicht. 

 

Dat kan zeker! Je bent op afspraak welkom in onze werkplaats in Laren (NH). Stuur een mailtje naar info@cocoandbob.nl om een afspraak te maken.

Je product laten bezorgen is mogelijk. Tijdens het online bestelproces kun je voor sommige producten aangeven dat je het wilt laten bezorgen. Wij werken niet met een standaard bezorgdienst, maar voor mogelijkheden en prijzen kun je hier kijken. Bezorgkosten zijn voor rekening van de koper. 

Dat kan natuurlijk! Onze producten bevinden zich in onze werkplaats in Laren of Hilversum. Tijdens het online bestelproces kun je aangeven dat je het product zelf wilt komen ophalen. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we het aangekochte meubelstuk / product voor je klaar.

Mocht je een meubel willen reserveren dan kunnen wij hem 24 uur voor je vasthouden. Je kunt hier voor contact opnemen door een mail te sturen naar info@cocoandbob.nl. We zullen de reservering bevestigen per de mail of wanneer je via instagram contact hebt opgenomen zullen wij dit hier bevestigen. 

Persoonlijke zoekopdrachten zijn mogelijk. Ben je naar iets specifieks op zoek? Stuur ons dan een mailtje, dan kijken we naar de mogelijkheden.

We hebben vaak meubels op voorraad die nog niet zijn opgeknapt.  Vraag je je af hoe dit in zijn werk gaat? Kijk hier voor alle informatie voor een meubel ‘op maat’.

Ja. Alle meubels zijn geschikt voor kinderen. Dat wil zeggen veilig, stabiel, en behandeld met verf of lak op waterbasis.

Ja, dat kan! Dit kan binnen 14 dagen en kan gemeld worden via info@cocoandbob.nl. De eventueel gemaakte verzendkosten en bijkomende verzend- of transportkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het artikel weer in exact dezelfde staat in ontvangst hebben genomen zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen worden teruggestort.

Heb je een vraag? We helpen je graag! Stel je vraag aan ons via info@cocoandbob.nl en we nemen contact met je op! 

Dat vinden we heel vervelend! Stuur je klacht naar info@cocoandbob.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.