Een meubel op maat laten maken

Heb je in de webshop niet gevonden wat je zoekt, of is het meubel waar je verliefd op bent geworden al verkocht? Laat het mij weten! Ik kijk graag met je mee. 

Hoe werkt het?

Een meubel uitkiezen

Er staat vaak nog een voorraad aan meubels die nog opgeknapt moeten worden. Ik vind het leuk om samen met jou te kijken of hier wat voor jou tussen staat. En als dat niet het geval is, kunnen we altijd op zoek gaan naar een meubel wat bij jou past. 

Aanpassingen bepalen en opknapbeurt

Als je iets moois hebt gevonden, dan bekijken we het meubel vervolgens samen. We bepalen gezamenlijk welke reparaties er nodig zijn en wat de indeling moet worden. En je beslist zelf welke kleur het meubel wordt. We hebben een aantal Coco & Bob kleuren; kleuren die ik leuk vind, goed passen in een kinderkamer en mooi staan bij een vintage meubel. Ook bekijken we natuurlijk welke knopjes of grepen er bij het meubel passen. Het meubel wordt helemaal naar jouw wensen en smaak opgeknapt! 

Het meubel is klaar!

Na zo’n 6 weken is jouw meubel klaar. Dit kan soms sneller, maar soms ook iets langer duren. Dit gaat altijd vooraf in overleg.  

Kosten op maat service

Voor de op maat service voor kasten/bureaus/meubels wordt €50 gerekend. Dit bedrag komt bovenop de verkoopprijs. De verf, standaard indeling en knopjes zitten hierbij inbegrepen. 

 Aanbetaling

Voor een op maat bestelling vraag ik een aanbetaling van 50% vooraf, en hiermee wordt de bestelling definitief. Ook ga je, met het voldoen van de aanbetaling, akkoord met de algemene voorwaarden.