Verzenden & retourneren

Tijdens het bestelproces  kun je aangeven of je het product wilt komt ophalen of liever laat bezorgen. Of een product verzonden kan worden hangt af van de afmetingen en het gewicht. Bij sommige meubels kan het dus zo zijn dat ophalen de enige mogelijkheid is tijdens het bestelproces. Mocht dat het geval zijn, dan kun je natuurlijk zelf een bezorgdienst inschakelen.

Verzenden

Kleinere items binnen Nederland verzenden we met PostNL binnen 1-2 werkdagen. 

  • Voor een brievenbuspakket (max. 38 × 26,5 × 3,2 cm – tot 2 kg) rekenen wij €4,95 verzendkosten.
  • Voor een klein pakket (max. 100 × 50 × 50 cm – tot 10 kg) rekenen wij €6,95 verzendkosten.
  • Voor een groot pakket (max. 176 × 78 × 58 cm – tot 23 kg) rekenen wij €14,95 verzendkosten.
  • Voor het versturen van een pakket naar België gelden afwijkende tarieven. Stuur hiervoor een mailtje naar info@cocoandbob.nl
 

Bezorgen
Wij hebben nog geen vaste bezorgdienst waar we mee samenwerken. Veel van onze klanten kiezen zelf een transportbedrijf, zoals bijvoorbeeld Brenger. In overleg kiezen we dan een dag en tijdstip, zodat we het meubel voor je klaar kunnen zetten. .

Ophalen
Je kunt je bestelling ophalen in onze werkplaats in Laren (NH) of in Hilversum. We horen graag van te voren wanneer je van plan bent langs te komen zodat we het meubel voor je klaar kunnen zetten. Omdat we geen extra opslag ruimte hebben, kan het product na de aankoop uiterlijk twee weken bij ons blijven staan.

Retourneren
Binnen 14 dagen na ontvangst kan een artikel of meubel geretourneerd worden. De eventuele bijkomende transportkosten van het retour, zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het artikel/meubel weer in ontvangst hebben genomen, en door ons is geconstateerd dat het nog in exact dezelfde staat is, wordt het verschuldigde bedrag (excl. eventuele gemaakte verzend- of transportkosten) binnen 14 dagen teruggestort. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@cocoandbob.nl